Din samarbejdspartner indenfor maskinering, oplining og linjeboring med mere

Søger du en samarbejdspartner til maskinering, oplining, linjeboring eller diverse former for målinger og opretninger? Så kan vi hos Munkholm Consult være behjælpelige. Vi har over 30 års erfaring i skibsindustrien samt mange glade kunder i både Danmark, men også internationalt.

Måling og afprøvning: Koblingsmåling, fundamentmåling og jack-up måling

Udover at være nogle af de eneste i vores fag, som også tilbyder konsultering, så tilbyder vi også en bred vifte af andre services indenfor maskinering, herunder:

Vil du vide mere?

Skal vi tage en snak om oplining, linjeboring eller andre opgaver indenfor maskinering i skibsindustrien eller lign. industrier? Så tag endelig kontakt til os. Vi arbejder både indenlands men har også kunder i udlandet. Vi kan helt sikkert også hjælpe jer. Ring på: (+45) 6015 2480  eller skriv en mail til os på: cm@munkholmconsult.dk.

null

Koblingsmåling

null

Fundamentmåling

null

Jack-up måling

null

Kontakt os

Om Munkholm Consult

Munkholm Consult er førende indenfor fremstilling af udstyr til måling, afprøvning, navigation og kontrol. Vi har arbejdet i skibsindustrien i mere end 25 år, og tilbyder høj kvalitet og pålidelig måling. Vi er en international og dynamisk specialvirksomhed, som kan opfylde alle kundeønsker indenfor sektoren. Med ethvert projekt følger individuelle krav, og vi kan som eksperter opfylde alle disse til gavn for vores kunder.

Ring os op Send en besked